Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

=PREDANÉ= Priestranný slnečný 3izb byt s pekným výhľadom v Starom Meste

Ulica: Šancova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
310 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj priestranný slnečný 3 izbový byt vo vyhľadávanej a žiadanej mestskej časti Bratislava – Staré Mesto v tehlovom bytovom dome na Šancovej ulici. Tento byt s výbornou svetelnosťou sa nachádza na 4/7 poschodí, má rozlohu takmer 85 m2 a disponuje  loggiou o výmere 12,68 m2, ktorá ponúka krásny výhľad na mesto. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2002, je zateplený a v roku 2014 bola vymenená krytina strechy. Má dva výťahy a bezbariérový prístup. Tento zariadený byt je veľmi dobre dispozične riešený, nakoľko obývacia izba je orientovaná do ulice, ale obidve spálne sú orientované do tichého a kľudného vnútrobloku, ktorý je vybavený detským aj basketbalovým ihriskom. Obývacia izba je zariadená koženou sedacou súpravou, stolíkom, TV a skrinkami a kuchyňa je kompletne vybavená kuchynskou linkou na mieru so všetkými spotrebičmi a jedálenským stolom so stoličkami, v byte sú rolldory, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru. Kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou, aj sprchovým kútom, WC je samostatné a v chodbe je praktický botník. Spálne sú vybavené posteľami a skriňami. K dispozícii je aj pivnica v suteréne a klimatizačné jednotky, ktoré je potrebné namontovať. Veľkou výhodou je jeho lukratívna poloha, vďaka ktorej sú všetky strategické miesta veľmi ľahko dostupné peši, alebo MHD - zastávky na rôzne smery sú vzdialené len pár metrov od domu. Lokalita má vynikajúcu občiansku vybavenosť, v pešej vzdialenosti sú dostupné mnohé záujmové body, reštaurácie, kaviarne, parky, ako aj historické centrum mesta. Toto bývanie je  ideálne aj pre mladé rodiny s deťmi, alebo pre aktívnych ľudí, ktorí preferujú mestské bývanie s pešou dostupnosťou.

BYT
3-izbový byt
úžitková plocha 84,61 m2 + 12,68 m2 loggia

DISPOZÍCIA
- vstupná chodba (11,21 m2)
- obývacia miestnosť (23,07 m2)
- kuchyňa (13,11 m2)
- neprechodná izba (14,81 m2)
- neprechodná izba (13,55 m2)
- kúpeľňa so sprchovacím kútom a vaňou (5,66 m2)
- samostatné WC s umývadlom (1,51 m2)
- loggia (12,68 m2)

VÝHODY
- priestranný a slnečný byt s loggiou s pekným výhľadom na mesto
- dostupnosť do historického centra mesta chôdzou, alebo pár zástaviek s MHD, ktoré sú
  v bezprostrednej blízkosti domu
- vynikajúca občianska vybavenosť a väčšina záujmových bodov v pešej dostupnosti
- široké možnosti voľnočasových aktivít
- spálne orientované do tichého a kľudného vnútrobloku

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite v centre mesta s jednoduchou dostupnosťou do všetkých častí mesta. Zastávky MHD na rôzne smery sú pri dome, čo je zárukou rýchleho a komfortného cestovania do okolia Bratislavy. Blízkosť Koliby poskytuje tomuto bývaniu aj priestor na športové vyžitie a zároveň ponúka výhody centra mesta ktoré je na dosah svojou infraštruktúrou.
V pešej dostupnosti je k dispozícii množstvo reštaurácií a kaviarní, palacinkáreň, pizzerie, indická reštaurácia, obľúbená reštaurácia Divný Janko, reštaurácia Edo-Kin, Prezidentská Záhrada, Trhovisko Žilinská, Blumentálsky kostol, park Račianske mýto, ďalšie parky, ihriská, obchodné centrá, supermarkety, školy, škôlky, banky, lekárne, športoviská a iné. Vďaka tejto výbornej polohe je k dispozícií kompletná občianska vybavenosť a tiež jedna z najlepších dopravných dostupností v rámci Bratislavy.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant

Mobil: 0903 203 424

Cena: 310.000,- Eur

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
97.29 m2
Úžitková plocha:
97.29 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
12,68 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.58 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Xénia Szakálová, RSc.

Xénia Szakálová, RSc.

Real estate consultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti