Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

=PREDANÉ= Pekný priestranný svetlý 2izbový byt v tichej časti plnej zelene v Novom Meste

Ulica: Pri Bielom kríži
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
224 900 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj veľmi priestranný pekný čiastočne zariadený 2-izbový byt s balkónom v žiadanej mestskej časti Bratislava – Nové mesto vo veľmi tichej a kľudnej lokalite plnej zelene na ulici Pri Bielom kríži. Byt s výmerou viac ako 70 m2 je situovaný na 3/4 poschodí zrekonštruovaného tehlového zatepleného domu, v ktorom boli pred rokom menené hlavné stupačky (odpad, studená a teplá voda z kuchyne). V rámci rekonštrukcie, ktorá bola v byte urobená pred 6 rokmi, boli vymenené  elektrické rozvody v spálni, kuchyni, obývačke, chodbe a WC, plastové okná so sieťkami a žaluziami, drevené parkety boli repasované a vymenená bola aj kuchynská linka so spotrebičmi. Vstupné dvere sú bezpečnostné. Tento skvelý byt zaujme veľkorysou výmerou a priestrannými neprechodnými izbami, z ktorých je naozaj krásny výhľad do okolia plného zelene. Má vynikajúcu svetelnosť a je možné ho dispozične zmeniť aj na 3izbový, k čomu je vypracovaný aj projekt s kompletným zakreslením. Celkovo tento byt pôsobí vďaka svetlosti, vzdušnosti a praktickej dispozícii veľmi príjemne. Obrovským benefitom je veľká až 8,13 m2 pivnica a ďalšia miestnosť na odkladanie kočíkov a bicyklov, ktorú využívajú v súčasnosti len 4 byty, ako aj komora pri kuchyni, ktorá poskytuje ďalší odkladací priestor. V celom bytovom dome je len 12 bytov, hneď pod domom je detské ihrisko a zelené plochy. Byt má vzhľadom k svojej dispozícii a polohe aj investičný potenciál, nakoľko v tejto lokalite je dopyt po prenájmoch. Nový majiteľ rozhodne ocení lukratívnu polohu, vďaka ktorej je väčšina strategických miest veľmi ľahko dostupná či už peši, autom, alebo MHD. Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sú obchodné centrá a supermarkety, reštaurácie, kaviarne, pošta, športoviská, v pešej dostupnosti sa nachádza Nová Cvernovka, ktorá ponúka kultúrne vyžitie. Všetky tieto aspekty predurčujú tento príjemný byt ako ideálne bývanie pre mladé rodiny s deťmi, alebo pre aktívnych ľudí, ktorí preferujú mestské bývanie, ale zároveň chcú mať aj priestor na športové aktivity, nakoľko je vynikajúcim východiskovým bodom pre cykloturistiku, ale aj výlety do neďalekých Karpát, na Kamzík, alebo Peknú cestu.

BYT
2-izbový byt
úžitková plocha 78,38 m2 vrátane pivnice s výmerou 8,13 m2 + 1,6 m2 balkón

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
-vstupná chodba (11,76 m2) so vstupmi do kúpeľne, WC a 2 izieb
-neprechodná izba so vstupom na balkón (21,60 m2)
-kúpeľňa (3,75 m2) s vaňou a umývadlom
-samostatné WC
-kuchyňa (8,08 m2) vybavená kuchynskou linkou a všetkými spotrebičmi + komora (2,17 m2)
-neprechodná izba (21,60 m2)

VÝHODY
-lukratívna poloha s jednoduchou dostupnosťou do centra, vynikajúca dostupnosť autom aj verejnou
 dopravou
-nadštandardne priestranný byt s možnosťou preobenia na 3izbový byt - k dispozícii projekt k nahliadnutiu
-veľká pivnica
-pekný svetlý byt s dostatkom prirodzeného svetla a s krásnym výhľadom do zelene
-praktické dispozičné riešenie
-kuchynská linka so všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu
-pekná tichá a kľudná lokalita plná zelene
-príjemná komunita susedov
-udržiavaný bytový dom aj okolie bytového domu
-bohaté možnosti športových a rôznych iných aktivít v blízkosti
-perfektná občianska vybavenosť

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite s jednoduchou dopravnou dostupnosťou. Vďaka tejto výbornej polohe je k dispozícií kompletná občianska vybavenosť a zastávky MHD na rôzne smery sú vzdialené pár minút chôdzou od domu, čo je zárukou rýchleho a komfortného cestovania do centra historického mesta ako aj všetkých častí Bratislavy.
V pešej dostupnosti od domu je k dispozícii detské ihrisko a v blízkosti sú OC Vivo (bývalý Polus), OC Central, supermarkety Billa, Lidl, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, školy, škôlky, banky, detské ihriská, parky, reštaurácie a kaviarne, jazero Kuchajda a športoviská.


Dohodnite si obhliadku už dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 224.900,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
79.98 m2
Úžitková plocha:
79.98 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
1.6 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
8.13 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Xénia Szakálová, RSc.

Xénia Szakálová, RSc.

Real estate consultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti