Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

=PRENAJATÉ= Exkluzívny úplne nový 6izb RD vo Štvrtku na Ostrove na prenájom

Ulica: Funduš
Obec: Štvrtok na Ostrove
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
1 990 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na prenájom exkluzívny a priestranný úplne nový  6izbový klimatizovaný rodinný dom vo Štvrtku na Ostrove. Tento dvojpodlažný dom má veľkorysú rozlohu až 308,93 m2 a vďaka svojmu dispozičnému riešeniu je vhodný aj ako luxusné sídlo pre firmu, alebo pre väčšiu rodinu. Na takmer 5 árovom pozemku zaparkuje dokopy až 6 áut, nakoľko dom disponuje dvojgarážou a spevnenými plochami. Celý dom pôsobí veľmi moderným, vzdušným a atraktívnym dojmom. Vo vstupnej chodbe je 3dielna vstavaná skriňa, v kuchyni je veľmi vkusná kuchynská linka na mieru so všetkými elektrospotrebičmi, jedálenský stôl s 8 stoličkami a zabudovaný kuchynský ostrov. V obývačke je krb a krásna veľká sedacia súprava s fotelami, konferenčným stolíkom a stolíkom pod TV .  V dome je dostatok odkladacieho priestoru nakoľko je tam aj šatník, sklad, veľká technická miestnosť a pochôdzne podkrovie o výmere 15 m2. Kúrenie je podlahové, náklady sú optimálne aj vďaka tepelnému čerpadlu. Pitná voda je z vlastnej vŕtanej studne, ktorá je hlboká až 19 metrov. K dispozícii sú 2 priestranné kúpeľne, ktoré sú vybavené toaletami, vaňami, aj sprchovými kútmi a k dispozícii je aj ďalšie samostatné WC s umývadlom. Ďalších 5 izieb je zariadených čiastočne, takže si ich môže nový nájomca dozariadiť podľa vlastných potrieb a predstáv. Na 2.podlaží je veľká takmer 40metrová terasa s vysokým nepriehľadným skleneným ohradením, čo zaručuje absolútne súkromie a disponuje aj predprípravou na jacuzzi. Na celom dome sú exteriérové elektrické žalúzie a garníže so záclonami, vstupná brána je na diaľkové ovládanie. Dom má vďaka veľkoformátovým oknám vynikajúcu svetelnosť. Celkovú veľmi príjemnú atmosféru dotvára  krásna udržiavaná záhrada s trávnikom s automatickou závlahou a drevinami nenáročnými na údržbu. Tento nadčasový a krásny dom rozhodne uspokojí požiadavky aj náročnejších klientov. Lokalita má vďaka novému obchvatu a napojeniu na rýchlostné cesty výbornú a rýchlu  dostupnosť do Bratislavy, aj na ostatné smery. 

VÝHODY
- krásny a priestranný úplne nový 6izb rodinný dom s veľkorysou výmerou
- veľmi priestranné izby
- veľa úložného priestoru
- klimatizácia
- tepelné čerpadlo
- kompletne zariadená kuchyňa s obývačkou, exteriérové žalúzie
- možnosť dozariadiť si ostatné izby podľa vlastných potrieb a predstáv
- dve krásne veľké kúpeľne
- veľká terasa s pekným výhľadom a dostatkom súkromia
- pekná udržiavaná záhrada
- veľa parkovacích miest
- výborná dostupnosť do Bratislavy

LOKALITA
Štvrtok na Ostrove sa nachádza v západnej časti Žitného ostrova , 20 km juhovýchodne od Bratislavy,  20 km severozápadne od Dunajskej Stredy, 10 km severne od Šamorína 18 km južne od Senca. Susedí s obcami Čakany, Hubice, Lehnice, Mierovo, Hviezdoslavov, Miloslavov, Most pri Bratislave a Tomášov. Lokalita poskytuje komfort prímestského bývania a zároveň atmosféru moderného vidieka. Je to ideálne miesto pre nadštandardný a pritom kľudný, rodinný život v blízkosti Bratislavy. Má dobré napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami smerom na hlavné mesto (do 20 minút autom). Vybudovanie nového obchvatu výrazne zrýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie do Bratislavy, ale aj do iných miest. Nachádzajú sa tu rozšírené možnosti pre oddych a všetka občianska vybavenosť, sú tu obchody s potravinami, supermarkety, pošta, zdravotné strediská, benzínové pumpy, škôlky, školy, kostoly, reštaurácie či kaviarne.

Rada vás privítam na obhliadke

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant

Mobil: 0903 203 424

Cena: 1990,-Eur/mesiac + energie 300,- Eur (vrátane internetu a TV)

Podmienky nájmu:
-nefajčiari
-domáce zvieratá len po dohode s majiteľom
-majiteľ má právo výberu nájomníka

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1.nájomné + vratný depozit vo výške mesačného nájmu + provízia vo výške mesačného nájmu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Plocha pozemku:
476 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
308.93 m2
Zastavaná plocha:
176 m2
Podlahová plocha:
308.93 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
6
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok kolaudácie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
308.93 m2
Terasa plocha:
39.32 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
38 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Xénia Szakálová, RSc.

Xénia Szakálová, RSc.

Real estate consultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti