Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranná nadštandardná novostavba 6izb. RD vhodná aj ako firemné sídlo

Ulica: Zámočnícka
Obec: Veľké Leváre
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
338 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP vám ponúka na predaj novostavbu nadštandardného a moderného dvojpodlažného rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite vo Veľkých Levároch na Zámočníckej ulici. Tento priestranný 6 izbový rodinný dom s 2 veľkými kúpeľňami je tesne pred dokončením a je situovaný v tichej a kľudnej lokalite v centrálnej časti obce. Kolaudácia sa predpokladá do konca roka 2024. Dom s celkovou plochou 267,41 m2 má výborné dispozičné riešenie a predáva sa v stave holodom, čo budúcemu majiteľovi umožňuje si ho dokončiť podľa vlastných predstáv, avšak v prípade záujmu je možnosť jeho dokončenia do štandardu developerom. Disponuje terasou o výmere 18 m2 a na 2.podlaží je loggia o výmere 17 m2. Na 1.podlaží je veľká technická miestnosť o výmere 12 m2, ktorá slúži aj ako sklad. Kúrenie je teplovodné podlahové zabezpečené vysokovýhrevným plynovým kondenzačným kotlom Bosch (zásobník má kapacitu 150 l) a v dome je predpríprava na klimatizáciu.  Ide o kvalitnú stavbu, okná vyššej kvality disponujú izolačným trojsklom, dom je kompletne zateplený a na streche je škridla Terran.  Okolo domu sú spevnené plochy a bude kompletne  oplotený s bránkou. Parkovanie pred domom pre 3 autá. K dispozícii sú všetky inžinierske siete, v obci je nová kanalizácia. Benefitom sú aj vyššie stropy a priestranné izby. Tento dom by funkčne vyhovoval aj väčšej rodine a vďaka jeho vynikajúcej dispozícii by mohol byť aj vhodným firemným sídlom, prípadne by nový majiteľ mohol v ňom spojiť bývanie s podnikaním.

DOM
6 izbový dvojpodlažný dom
Úžitková plocha domu 220,42 m2  + 18,21 m2 terasa + 17 m2 loggia + 12,16 m2 sklad
Zastavaná plocha 166 m2
Pozemok 255 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU
I.NP (prízemie):
-vstupná chodba (6,69 m2)
-obývačka (34,55 m2)
-kuchyňa  (21,95 m2)
-spálňa/pracovňa (26,29 m2)
-kúpeľňa (7,58 m2)
-šatník (6,44 m2)
-schodisko (5,95 m2)
II.NP (poschodie):
-chodba (14,90 m2)
-4x neprechodná izba (22,75; 17,40; 17,94; 17,94 m2)
-kúpeľňa (11,56 m2)
-práčovňa (1,29 m2)
-šatník (7,19 m2)

VÝHODY
-veľmi priestranný kvalitne postavený dom s vynikajúcou dispozíciou
-kľudná a tichá lokalita s výbornou dostupnosťou do BA, blízkosť rakúskych hraníc
-výborná svetelnosť
-predpríprava na klimatizáciu
-možnosť dokončiť si dom podľa vlastných predstáv
-vhodný aj ako firemné sídlo
-výborná občianska vybavenosť
-blízkosť lesov a prírodného kúpaliska

LOKALITA
Veľké Leváre je obec na Slovensku v okrese Malacky. Lokalita poskytuje komfort prímestského bývania a zároveň atmosféru moderného vidieka. Je to ideálne miesto pre nadštandardný a pritom kľudný, rodinný život v blízkosti Bratislavy. Má vynikajúce napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami smerom na hlavné mesto. Obec je vzdialená len 5 minút autom od Malaciek, odkiaľ je aj rýchle napojenie na diaľnicu D2, pričom disponuje skvelou dostupnosťou do Bratislavy (cca 35 minút autom), ale aj do Rakúska (hraničný priechod Moravský Sv. Ján/Hohenau - cca 15 minút autom). K dispozícii je výborná občianska vybavenosť - v pešej dostupnosti nájdete potraviny, materskú školu, základnú školu (I. aj II. stupeň), detské ihriská, športové ihriská, poštu, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň, autoservis, čerpaciu stanicu, reštaurácie a kaviarne. Zastávka autobusu je vzdialená len cca 100m od domu, vlaková stanica s pravidelným spojením do Bratislavy je takisto v pešej dostupnosti.  Milovníkom prírody ponúka obec rôzne zaujímavosti. Východnú časť tvoria hlboké borovicové lesy známe bohatstvom jedlých húb. Štrkové jazero s pieskovými plážami a priezračnou vodou - Rudava je vzdialené len 5 minút autom od domu. V severnej časti územia je národná prírodná rezervácia Abrod, západným okrajom preteká hraničná rieka Morava. Je tu široký priestor na športové aktivity keďže lokalita ponúka možnosti turistiky, bicyklovania a iných aktivít, čo ocenia rodiny s deťmi, ako aj aktívni jednotlivci.

Rada vás privítam na obhliadke

Kontakt: Mgr. Michaela Bobiš Laciková, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0918 847 098
Cena: 338.000,- Eur

V prezentácii boli použité fotografie vytvorené vizualizáciou

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
255 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
220.42 m2
Zastavaná plocha:
166 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
6
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
267.41 m2
Plocha loggie:
17 m2
Počet logií:
1
Terasa plocha:
18.21 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Michaela Bobiš Laciková, RSc

Mgr. Michaela Bobiš Laciková, RSc

Realitný konzultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti